Familieferier er nogle af de minder, som de fleste folk tænker tilbage på med et smil. Vil du gerne have mulighed for at give din egen familie en god ferie, kan det være en god idé at hoppe ind på Momondo. Her kan du nemlig finde både billig overnatning, udlejningsbiler og flybilletter. 

Book dine flybilletter i rette tid på Momondo

Skal du finde de billigste flybilletter, er det en god idé at besøge Momondo. Momondo er en rejsesøgemaskine, hvor du har mulighed for blandt andet at sammenligne flybilletter fra et væld af forskellige flyselskaber. Det er dog ikke helt ligemeget, hvornår du vælger at købe dine flybilletter.

Billetpriserne bliver nemlig reguleret af udbud og efterspørgsel. Skal du have fat i  de billige billetter, bør du altså købe på et tidspunkt, hvor billetterne ikke er specielt populære. Rejser du inden for højsæsonen (for eksempel skolernes ferie), bør du booke i så god tid som overhovedet muligt. Rejser du derimod uden for højsæsonen, er det en god idé at booke seks til otte uger før rejsedagen.

Vær fleksibel med dine rejsedage på Momondo

Det kan være, at du har fundet ud af, hvilken uge I gerne vil rejse. Selvom dette er bestemt, kan det dog godt betale sig at være en anelse fleksibel med selve rejsedagene. Det kan nemlig gøre en forskel på mange hundrede kroner, hvis du blot rykker rejsedagen med én dag.

Inde på Momondo har du mulighed for at finde de billigste rejsedage. Oppe i toppen af hjemmesiden kan du nemlig se en oversigt, der viser dig, hvor dyrt det er at rejse de forskellige dage. På den måde har du mulighed for at vælge lige præcis de dage, der er billigst. Bare ved at forkorte eller forlænge rejsen med en enkelt dag, kan du spare mange penge. Dette kan være et smart trick at gøre brug af, hvis du gerne vil spare så mange penge som muligt.

Find den helt rigtige udlejningsbil på Momondo

Hvis du rejser med hele familien, er det enormt praktisk at have lejet en bil. På den måde har I nemlig mulighed for at tage på opdagelse, lige når I selv har lyst. Skal I leje en bil, er det dog vigtigt, at I finder den helt rigtige af slagsen. For eksempel skal der være plads til hele familien.

Inde på Momondo har du mulighed for at sammenligne udlejningsbiler fra forskellige selskaber. På den måde kan du finde den udlejningsbil, der passer allerbedst til din familie. Husk på, at det er en god idé at tjekke dine forsikringer hjemmefra. Biludlejningsselskaberne vil nemlig altid forsøge at sælge dig forsikringer. Er du sikker på, hvilke forsikringer du allerede har, kan du udelukkende nøjes med at købe de forsikringer, som dækker øvrige områder.