Rigtig mange danske familier drager hver vinter afsted i alle retninger for at finde snebelagte bjerge, hvor de kan stå på ski og hygge sammen. Skal du og din familie også afsted på en skitur i magiske snelandskaber og hyggelige områder. At tage på skitur er for mange forbundet med vinteren og er et afbræk fra hverdagen, når Danmark er koldt og gråt.  

Trænger I til at komme væk hjemmefra nu, hvor vejret er gråt og koldt? Tag familien med på skitur og oplev en fantastisk feriestemning, der er helt anderledes end charterferien eller byferien. Både voksne og børn vil helt sikkert synes at det er en fest, og det er en fed måde at være aktiv på samtidig med at man hygger sig sammen.  

Det skal du have i kufferten når I rejser afsted 

Når man skal pakke til skituren, er der mange ting man skal huske. Her er indholdet nok lidt anderledes end hvis du skal syd på, og ligge ved poolen. Det er vigtigt at tænke praktisk når man pakker til skituren.  

Først og fremmest er et godt lag skiundertøj en super god idé at have med. Med underlag af merinould kan du holde varmen og samtidig komme af med sveden. Man kommer nemlig ofte til at svede, når man suser derudaf på pisterne, og for at man ikke bliver for kold, er det vigtigt, at man kan komme af med sveden og være tør indenunder sine mange lag.  

De fleste steder kan man booke ski, hjelm og støvler så du ikke skal have dem med hjemmefra. Det er dog en god idé at have et par skibriller, nogle gode handsker og resten af påklædningen som jakke og bukser. Desuden er det godt med et par gode skisokker i støvlerne, og husk gerne vabelplastrene. Man får nemlig nemt vabler af mange timer i stive støvler.