En god søvn kræver et godt underlag. Du kan bare ikke sove på en sten. Derfor er det en god idé at overveje, hvilken madras der passer bedst til dig. Der findes mange slags madrasser at vælge imellem og læs videre, hvis du er nysgerrig på at få en god nats søvn.

Hvis du sover dårligt om natten, så kan det være fordi, du sover på den forkerte madras. Der findes mange forskellige slags, der passer til forskellige slags mennesker. Har du dårlig ryg, så skal du have én type madras, sover du for varmt, så skal du have en anden. Derfor er det vigtigt, du mærker efter, hvad der gør, at du sover dårligt om natten.

Der er mange faktorer, der spiller ind på din nattesøvn. Det kan være alt fra koffein til telefonskærmen. Som du kan se her, kan du få nogle gode råd til, hvad du kan gøre bedre for at sove godt om natten. Det behøver ikke være så svært.

Sov godt med den rette madras

Vælg den rigtige madras

Hvis du sover dårligt om natten, så kan det være en god idé at starte med madrassen. Hvis du har rygproblemer, bør du derfor overveje en madras med memory-skum, der former sig efter kroppen, mens man ligger på den. Det betyder, at muskler og spændinger i kroppen bliver aflastet, og du sikrer derfor din ryg de optimale betingelser, når du sover.

Hvis du har det varmt, når du ligger på madrassen, så kan du overveje en madras, der køler ved at udlufte om natten. Man kan få madrasser i dag, der sørger for, at luften kan komme ordentligt rundt, og det virker afkølende særligt i sommermånederne, hvor det kan være ulideligt at ligge og vende sig på kryds og tværs i løbet af natten. Find derfor en madras, der passer til dine søvnbehov.