Man kan ikke undgå at få skavanker gennem livet. Nogle skavanker kommer af sig selv, og andre kan forebygges. Men er skaden sket, må man handle fra udgangspunktet. De fleste ældre foretrækker at blive i egen bolig på trods af nedsat funktionsevne. Dette er fuldt forståeligt. Her gælder det om at finde de produkter, som kan hjælpe bedst muligt. 

Man kan lige så godt gøre hverdagen så enkel som mulig. Med en badestol til brusebadet kan man blive ren over det hele, samtidig med at man kan føle sig lidt mere tryg. Der bliver ofte hurtigt meget vådt, når man er i bad. Det er egentlig også meningen. Men har man svært ved at holde balancen, kan man let glide og slå sig hårdt på klinkegulvet. 

En tryggere hverdag med de rigtige hjælpemidler

Der er mange måder hvorpå, man kan underlette de svære ting i hverdagen. Det gælder især, hvis man har nedsat funktionsevne på den ene eller den anden måde. De fleste mennesker har sin daglige gang på toilettet. I gennemsnit bruger man måske omkring en halv time ude på badeværelset.

Det indebærer alt fra toiletbesøg til brusebade til det at give sig selv en pep-talk i spejlet. Det er ret lang tid. De fleste boliger med ældre beboere er måske ikke indrettet helt hensigtsmæssigt. Det kan være svært at finde ting at holde fast i. Dette kan øge risikoen for, at man falder og slår sig. Her er en badestol et godt valg.  

Badestol og andre smarte ting til badet

Ved hjælp af badestolen kan man tryg sidde ned og blive ren fra top til tå. Har man brug for at stå op, kan man også støtte sig op ad stolen. Badestolen kommer i mange forskellige former og typer. Nogle af sæderne er trekantede, nogle er buede. 

Uanset hvad kan man helt sikkert finde stol, der falder i ens smag og passer til ens behov. Har man også brug for støtte til toiletbesøg, kan man få fat i et smart armlæn til toilettet. De kommer også i forskellige størrelser og højder. Har man brug for hjælp til at vælge det rigtige, kan man kontakte kundeservice.