Sommeren er have tid, og hvis du ikke allerede er i gang, så er det på tide at få lidt jord under neglerne. Læs med her, for inspiration til hvordan du gør din have værdifuld.

Et sanseligt frirum

Hvis du er så heldig at have tilgang til en have, så har du direkte adgang til et rum som kan give ro i en travl hverdag. For at skabe en afgrænset have, hvor der er plads til fordybelse, så kan det være en god ide at sætte op et havehegn. Havehegnet kan bruges til at dele haven op, eller til at afskærme den fra naboer og forbipasserende. Det er også vigtig at finde de bedste planter til din have, som gør at du får skabt den have som du ønsker. En værdifuld have skal rumme et socialt liv, og samtidig være et sted hvor du kommer for at finde fordybelse og ro. Alt efter hvor grønne fingre du har, så kan du vælge planter ud fra dine grønne ambitioner, og dit behov for at grave i jorden. Nogen vil gerne have en have som kræver noget arbejde, mens andre foretrækker at ligge i hængekøjen.

Brug haven til sosiale aktiviteter

En have kan være det perfekte sted for at afholde sosiale arrangementer, om det er studenterfester, bryllup, fødselsdag eller en dåb. Faktisk er en have også blevet mere og mere brugt i arbejdsrelateret sammenhæng. Mange virksomheder er begyndt at skabe et mere attraktivt havemiljø, hvor man kan lægge møder, eller bruge haven som kontorlandskab. På doomroom.dk kan du finde tips til hvordan din virksomhed kan bruge de grønne områder mere integreret. Måske er der et ubenyttet potentiale på din arbejdsplads? Spesielt her igennem de sidste måneder, så har både virksomheder og privatpersoner brugt udearealerne mere end tidligere, og det er ingen grund til ikke at fortsætte med det. Hvorfor ikke afholde nogen møder på virksomhedens grønne områder? Det kræver ikke så meget for at tilrettelægge for brug af de grønne området. En anden mødeform som er kommet frem i lyset den sidste tiden, er de såkaldte walk and talk møder, hvor man går en tur, samtidig som man afholder et møde. Dette kan være en fin måde at få bevægelse, frisk luft og samtidig få klaret nogen af dagens møder.