En familie kan se ud på forskellige måder og den kan inkludere eller være uden børn. Især hvis man har børn sammen kan dagene blive rigtig travle og flyde sammen, uden at man rigtig giver den anden sin fulde opmærksomhed. Mere kvalitetstid betyder at man sætter pris på hverdagen, men når man har travlt med dagens gøremål, kan det være svært at få tid til at planlægge nogle hyggelige stunder sammen.

I dagens moderne samfund er der mange der løber stærkt for at nå mere og gøre mere, hvilket kan gøre det vanskeligt at geare ned og skabe tid til hyggelige stunder sammen med dem man holder af. Men det er netop de rolige stunder, hvor man kan kigge hinanden øjnene og lade sin partner eller børn at vide at man ser dem, som gør at man får mere energi.

Alle har godt af lidt mere kvalitetstid og velvære på skemaet, uanset hvordan det måtte se ud. For nogle kan det betyde en hyggelig aften ude på restaurant, mens det for andre betyder en rolig aften derhjemme med æteriske olier fra nordic-wellness.dk og en hjemmelavet massage. Uanset hvad du nyder at lave for at geare ned, kan du måske finde noget inspiration herunder.

Spa aften derhjemme

Der er ikke noget som at tage på spa som afslutning på en lang og hård uge med arbejde og andre pligter. Det er bare ikke altid lige nemt at finde en god portion tid at sætte af til at tage på spa. I stedet kan man med sin partner og eventuelle børn lave sin egen lille spa aften derhjemme. På den måde kan alle i familien få lidt luksus afslapning i hverdagen.

Hav for eksempel nogle æteriske olier klar til at fylde hjemmet med dufte der transporterer jer langt væk til tropiske egne. Samtidig kan man forkæle hinanden med massage til både de små og de store.

Ude eller inde

For nogle betyder velvære at pleje sanserne, huden og kroppen, mens det for andre kan betyde et godt brætspil og varm kakao på en hverdagsaften. Kvalitetstid kan tilbringes sammen med familien derhjemme når tiden tillader det, men kvalitetstid kan også tilbringes sammen i naturen. Der er noget over at være sammen i det fri, som gør at man giver hinanden mere opmærksomhed.

Brætspillet kan for eksempel tages med i tasken på campingtur og blive spillet ved bålets lys under mørke nætter. Man kan sove i telt eller shelter og virkelig mærke naturen på tæt hold. Hvis det travle skema ikke tillader en telttur i det fjerne, kan man sætte telt op i haven og byde sin familie på en mini-teltur.

Kvalitetstid og velvære i hverdagen er undervurderet. Selvom det kan være svært at skabe tid til, er det det hele værd, fordi man kommer tættere på dem man holder af.