Hverdagen kan være en balancekunst, hvor arbejde, familie og fritid skal gå op i en højere enhed. For at det skal lykkes, skal der prioriteres, og prioriteringene skal være rigtige. En ting som er vigtig, er at du prioriterer træningen højt. Læs med her, for tips til hvordan du får træningen ind som en naturlig del av hverdagen. 

Den naturlige træning

For at du skal få træningen ind som en naturlig del af hverdagen, er det vigtig at gøre bevægelse til en naturlig del af hverdagen. Sørg derfor for at benytte muligheden for bevægelse, når den er der. Det betyder at hvis du kan cykle eller gå, så gør du det. Du tager selvfølgelig altid trapperne, i stedet for elevatoren og prøver at lægge ind fysiske aktiviteter på eftermiddagen, gerne sammen med børnene. Træning og bevægelse er en stor del av et sundt liv, ligesom et sundt og varieret kosthold er det. En form for naturlig træning, kan være at kaffeaftalen med din veninde bliver til en kaffe to go, på den måde kan du få nogen kilometer i benene, samtidig som du får sludret med din veninde. Det er også en god ide at gå til træning, hvor du får styrket kroppen. Det er mange forskellige former for træning, så det gælder om at finde en aktivitet som du synes er sjov. Det er altid en fordel at gå til holdtræning, eller træne sammen med nogen, da dette gør det sjovere, samt at man føler sig som en del af et hold.

Balance i hverdagen

For at leve et sundt liv, så kræver det også at du får etableret nogle gode vaner. Hvis du synes tiden er presset, til at få trænet som du ønsker, så kan det være du skal prøve morgentræning. Stå op en time tidligere, og dyrk yoga en lille times tid, inden resten af familien er oppe. På den måde vil du få en fredfyldt start på dagen, med god samvittighed. Annemette Voss skriver om at bruge sin sunde fornuft, for at leve et sundt liv. Forstået som at man skal balancere sundheden, med et liv fyldt med glæde og nydelse, og også et stykke kage en gang i mellom. Hvis du har gode vaner, og et sundt udgangspunkt, så er der også plads til søde sager en gang i mellem.