Det er dejligt at leve det gode liv med den man elsker. At støtte hinanden og udvikle sig sammen. At spare op og bygge et godt hjem, med masser af skønhed og styr på økonomien. Det er lykke at se det hele vokse og blive skønnere for hver dag, der går. Og er man sammen om at bygge, så er man også sammen om at nyde frugterne af den fælles indsats. Noget af det, man lave, betaler man sig fra. Andet klarer men selv. 

Hvis det drejer sig om vedligehold af bryggerset og installationerne der, så er der ting, man skal være opmærksomme på. Har slangen og koblingen på vaskemaskinen godt, eller er det på tide at udskifte dem? Hvis man vil undgå pludselig oversvømmelse, så kan man let udskifte slanger og kobling, ved at bestille dem hos Fontenay. Virksomheden har et lager med over 30.000 enheder og leverer alverdens løsdele til industrien. Selv et spulehoved kan du finde i deres enorme lagerbeholdning. 

Rettidig omhu 

Ved at være på forkant med den slags ting kan man undgå mange uønskede overraskelser. Det er altid fornuftigt at gennemse sine installationer jævnligt, så man kan udskifte vigtige elementer før det bryder sammen eller står af. Det gode liv skal ikke ødelægges af oversvømmede gulve i bryggers eller køkken. Derfor er det en god idé at tjekke slanger og koblinger jævnligt. 

Har man styr på tingene i hjemmet, så har man også overskud til at være der for hinanden. Forkæle hinanden og nyde hinandens selskab. Det giver mening, for der er god energi at hente i at vide at man har alting under kontrol. Det samme gælder i øvrigt jobbet. Her er det også en fordel at være på forkant. Så står man langt mere solidt.