Du har helt sikkert prøvet at stå i den situation hvor der ikke er nok varmt vand tilbage, og vandet i badet pludselig bliver iskoldt, imens du står under bruseren. Den uheldige situation hvor man således er nødt til at færdiggøre badet i iskoldt vand løbende ned ad ryggen. Nej tak til den situation, og du kan heldigvis undgå den med en varmepumpe fra Mitsubishi som har loop tank teknologi, der tillader at dit vand opvarmes samtidig med at det bruges. 

Det er aldrig sjovt at mangle varmt vand, og selvom at et koldt bad kan være rart i nogle tilfælde, er det altså bare fedest hvis der er varmt band i hanen og i bruseren når du står og har brug for det. Med mitsubishi luft til vand varmpumpen får du den patenterede loop tank teknologi, der netop er unik for Mitsubishis varmepumper, som gør at dit vand bliver opvarmet samtidig med at du bruger vandet. På den måde risikerer du ikke at stå midt i badet og vandbeholderen så løber tør for varmt vand, som du gør ved ældre modeller, der først opvarmer vand når beholderen er tom. 

Fordele ved at vælge en Mitsubishi varmepumpe

Der er mange fordele ved at vælge en Mitsubishi varmepumpe, og de mange tilfredse kunder er blot et bevis på at varmepumpen er en investering værd at lave. Varmepumpen vil spare dig årlige besparelser og er yderst effektiv. Desuden er varmepumpen kendt for at være yderst lydløs, og er blandt en af de mest lydløse på markedet. 

Varmepumpen er udviklet så de kan udholde det kolde nordiske klima, og du er derfor sikker på at varmepumpen virker helt ned til minus 25 grader udendørs. Du bør altid få dit hjem gennemgået af en autoriseret fagmand før du anskaffer dig en varmepumpe, så du er sikker på at du får den varmepumpe som passer bedst til dit hjem.